AKTIVITETSLEIR FOR BARN OG UNGDOM PÅ HERSØYA

FREDAG 13. juni, LØRDAG 14 OG søndag 15.juni 2014

Alle (både ungdommer, familier og barn) er velkommen til å delta på barne- og ungdomshelg på Hersøya med mange aktiviteter,  fordelt over tre dager.  Dersom du er under 12 år, må du ha med foresatte. Kjff må sette tak på 25 deltagere, så hergjelder «først til mølla» prinsippet.

Lørdag 14.juni arrangerer vi FISKESOMMER 2014 fra 1300-1500 fra fergeleiet i Mikkelvika. Dette er et arrangement hvor foreninga stimulerer til økt interesse for fisking i sjøen. Her vil vi ta med deltagerne ut i båter og fiskinga skjer med fiskestang. Alle deltagere blir premiert. Det er mulig å bare delta på dette arrangementet. Dette arrangementet er gratis. 

Oppmøte på fergeleiet i Mikkelvik på Ringvassøya, fredag 13.juni. Vi satser på å ta fergen klokken 18.00 fra Mikkelvik til Bromnes, så videre med båt derfra til Hersøya. Det er mulighet til å komme med neste ferge som er klokken 18.50, da må vi ha beskjed om dette på forhånd.

Retur søndag med fergen klokken 17.00, så da kan ungdommene hentes på fergeleiet i Mikkelvik klokken 17.15. Det er muligheter for å delta en , to eller tre dager. I så fall vil KJFF transportere vedkommende tilbake til Mikkelvika og foresatte må ordne den øvrige transport hjem.

Overnatting skjer i KJFFf`s  lavvoer og telt på eiendommen.

KJFF kjøper inn all mat og drikke.

Alle må ha med seg personlig utstyr. Her nevnes; sovepose , underlag, turklær, regnklær, godt fottøy(fjellsko eller støvler), tallerken og bestikk, turkniv, fiskestang (valgfritt), redningsvest (med navn på), lue og votter/ hansker, toalettsaker,.

Aktiviteter:

Etablering av leir.   Båt og båtvett.    Kanopadling

Fisking med kveitva, line, jukse og stang.

Ta vare på fangsten, bløgge, sløye, filetere.

Mat på tur

Sosialt samvær.

Skyting med luftgevær, hagle og salonggevær. (alle under 18 år som skal delta på dette, må ha samtykkeerklæring underskrevet av foresatte.

Samtykkerklæring

 

 

Deltageravgift er kr. 100,- for medlemmer, og kr. 200 for ikke-medlemmer.

Betales til kontonummer: 47501091428

Påmelding  til:

ODIN BÆRØ

9130 Hansnes

Tlf 99046622

odin-ba@online.no

Påmeldingen må inneholde navn, adresse, alder, telefonnummer og mailadresse.

(Da vi ønsker å ta bilder av aktivitetene, ville det være fint om foresatte vil gi tillatelse til dette på påmeldingen)

Vennlig hilsen

Karlsøy jeger og fiskeforening.