En dags fuglehundprøve tirsdag 5.september

Karlsøy JFF hundeutvalg arrangerer fuglehundprøve tirsdag 5. september.
Det er et VK parti og et blandet parti UK/AK som sendes ut.
Opprop utenfor Skogsfjordvatn grendehus kl. 0800. Kaffen er klar fra og med kl. 0730.

Dommere er:
– Kåre Nergård (NKK-representant)
– Arve Varpe
– Ronny Hartviksen
Begge partier var fulltegnet og det måtte derfor trekkes rekkefølge og venteliste iht. FKF reglement, NKK representant Kåre Nergård stod for trekningen.

VK partiliste: prove_v2_VK17
UK/AK partiliste: prove_v2_Kvalitet
Vennligst ta kontakt med prøvesekretær Wiggo A. Ditlefsen, epost: wditlefsen@gmail.com eller mob. 907 20 099, dersom det er forhold ved din påmelding som ikke stemmer.

Venteliste kvalitet:
nr. 1 KV Sognexpressen’s Kzb Giro, e/f Jan Tore Johansen
nr. 2 IS IM-Tjupnoi, e/f Ronny Jørgensen

 

Karlsøyprøven vinter 2017

Hovedkvarter/sekretariat var på festhuset i Dåfjord, med gode kjøkkenfasiliteter og god parkeringsplass er festhuset ypperlig som hovedkvarter.

Vi var noe spent på været lørdag og søndag da det ble meldt om flere polare lavtrykk inn fra havet fredag kveld, og lavtrykkene kom med ca. 15 cm med sne som ga oss ypperlige skiføre lørdag og søndag.

Karlsøy JFF vil takke alle grunneiere og utmarkslag som lar oss
benytte oss av deres fantastiske utmark. Uten deres velvilje er det ikke mulig å drive med vår sport. Vi vil også takke reineier Liane Päiviö for kjempegodt samarbeid og velvilje.

Lørdag hadde vi ute 2 VK kvalifiseringsparti og 3 kvalitets‐parti som til sammen utgjorde ca. 78 starter. Søndag var det finale i VK med 15 hunder og 3 kvalitetspartier med til sammen ca. 33 starter. Grunnet at 4 terreng som vi normalt ville brukt ikke var tilgjengelig grunnet overvann og diverse, åpnet det seg for bruk av andre terreng som vi hadde lite eller ingen kjennskap om, men det ble premier i disse terrengene også .

Det er nå blitt en tradisjon at jegermiddagen består  «mølja» fisk, lever, rogn og torskemaga levert rett fra fiskebåten, her vil vi takke Benn-Jøran Jenssen og Kjell Erik Karlsen for deres positive bistand. Det ble også servert skikkelig nord-norsk rabarbragrøt med sukker og fløte til dessert, og «verdens beste» til kaffen laget av kona til Kjetil Olsen. Under takk for maten talen (Ingvar Rødsjø) ble det nevnt mange fine ord om flere, blant annet slagordet «et levende øyrike» er en meget god beskrivelse av kommunen vår :-).
Prøveledelsen vil takke alle deltakere for god sportsånd, og ikke minst alle dommere som alltid gjør en kjempejobb i bedømmelse av våre hunder.

Wiggo A. Ditlefsen
Prøvesekretær

VK‐finale!
Partiet gikk på Slettfjellet som er et
fantastisk flott jaktterreng.
Flotte omgivelser i godt vær
og med mye fugl, gjorde et stort
inntrykk på våre tilreisende.

Vinner ES Hi-Tex e/f Ingvar Rødsjø
nr. 2 P Ørntuas Mille e/f Stian Henriksen
nr. 3 KV Itza`s Heidi e/f Anne Maj Krogh