Til topps i Karlsøy, 2012

                                                                                                                                                                                                              

Kvinneutvalget i Karlsøy jeger- og
fiskerforening ønsker velkommen til  ”Til topps i Karlsøy”,2012!

”Til topps i Karlsøy” er et familievennlig aktivitetstilbud for folk i alle aldre som ønsker fysiske utfordringer kombinert med flott utsikt og fantastiske naturopplevelser.

I til topps i Karlsøy kan du gå på 15 fjelltopper. Løypene til toppene er merket. Det vil gjennom sesongen arrangeres fellesturer med guide til de fleste toppene. Sesongen for toppturer er fra juni til ut september. Følg med her på hjemmesiden, og også på facebook Kvinneutvalget Karlsøy jff, for informasjon om når toppene åpner, og datoer for fellesturer.

 

I år skal vi bruke en registrerings portal, dette er i samarbeid med Ishavskystens Friluftsråd. Portalen heter www.ishavskysten.turlogg.no. Under fanen «Kampanjer» kommer du til Karlsøy. Her må alle opprette en profil, med brukernavn og passord. Når man har vært på en topp, så kan man registrere dette på to måter:

 

1. Logg inn på profilen din på www.ishavskysten.turlogg.no, og legg inn koden der.

2. Send koden med SMS til  2077.

 

Du kan også registrere på vegne av flere brukere ved å sende meldingen til 2077 slik: kode ola,per,kari (eksempel: SL DE3975 ola,per,kari). I dette tilfellet må du også ta med eget brukernavn.

Registrering med SMS koster kr 5,- per melding. Registrering på web er gratis.

Klikk på lenken, så får du en oversikt med mer detaljert informasjon:

Topper og guider 2012

 

 

 

Det er stengt for kommentarer.