Til topps, til topps!

Her kommer en liten oppdatering fra Til topps i Karlsøy, etter ei tid med mykkje vær!

Det ser ut til at portalen ishavskysten.turlogg.no har fungert bra, med noen barnesykdommer underveis. Det er flott å se så mange har lagt ut bilder fra turene, fortsett med det. Dette kan òg være med på å få andre til å komme hit til kommunen og gå på toppene våre!

Det er og flott om dere kan skrive hvor og når bildene er tatt.

Da Hennes Majestet Dronning Sonja var her og åpnet Kyststiene på Vannøya, så fikk hun med seg 3 CD`er med bilder av toppturer for de tre siste sesongene, og vi fikk en henvendelse fra Slottet om at de ønsket å ha et ekstra sett CD`er, og de er tilsendt.

Det er flott å vite at bilder fra vår flotte kommune nå er tilgjengelig for Kongehuset!

I år er det 22 barn under 12 år som deltar i TTIK, og her er de som har gått 5 eller flere topper: Lea Jensen, Evan Jensen, Hanna Bærø, Isak Bærø, Celina Martinsen. Dina Mari Pedersen.

Så har vi de ivrige voksne, her er det de med 10 topper, som kanskje også aspirerer til 15?

Aina Isaksen, Ket Eva Schjølberg, Unni Simonsen, Helene Mathisen, Liv Skogvold, Gry Årnes, Gunn Marit Opsal, Svend Pedersen, Siv Benjaminsen, Roy Helge Karlsen.

Så er det de som har vært på alle toppene i år, og her kommer det nok flere: Rigmor Eriksen, Trine Korneliussen, Anne Kristensen, Monika Sjåvik, Roy Benjaminsen, Freddy Arne Pedersen.

Det er 99 voksne som deltar i TTIK i år.

Vi ønsker alle en fortsatt fin sesong, og heier på alle dere som er så nært målet dere har satt dere for denne sesongen.

Hilsen Kvinneutvalget

Det er stengt for kommentarer.